Czas przygotowania: 5 minut
Czas pieczenia: 20 minut
Poziom trudności: łatwe
Przydatne naczynia: nóż, blacha, papier do pieczenia
Składniki:
- gotowe ciasto kruche
- 6 plastrów sera żółtego
- 6 plastrów szynki
- 1 papryka konserwowa
- 6 plastrów cebuli białej
- sól, pieprz
1. Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni C.
2. Gotowe ciasto kruche rozwijamy, przekrajamy na 3 części. Na każdą część kładziemy ser, szynkę, pokrojoną w paski paprykę i cebulę. Doprawiamy solą i pieprzem.
3. Każdą część zwijamy w rulon i przekrajamy nożem na małe kawałki.
4. Pieczemy ok.20 minut (do zrumienienia), na blaszce uprzednio wyłożonej papierem do pieczenia.
Podawać z keczupem.
Smacznego:)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz